Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: IDUN Minerals fyller 13 år! Intervju med VD Caroline Thunstedt om jubileumsfirandet

13 Years Old: A Conversation with Our CEO on our Anniversary Celebration!

IDUN Minerals fyller 13 år! Intervju med VD Caroline Thunstedt om jubileumsfirandet

Berätta om dig själv och hur länge har du arbetat med IDUN Minerals?

Mitt namn är Caroline och jag är VD och partner för IDUN Minerals. Jag har arbetat med företaget de senaste 10 åren och har en bakgrund inom kemiteknik. Jag började med produktutveckling och för lite över 2 år sedan tog jag över som VD.

Vad är du mest stolt över med IDUN Minerals?

Jag är mest stolt över hur agilt vi jobbar, vi är inte rädda för att fatta beslut och prova nya saker. Till exempel vårt förpackningsmaterial där vi har varit mycket innovativa när det gäller att hitta nya material och funktioner. Jag är också väldigt stolt över teamet och engagemanget för varumärket.

Hur vill du att IDUN Minerals ska uppfattas?

När jag tänker på varumärket och hur våra kunder tänker på det så hoppas jag att de ser IDUN som en sorts storasyster, någon som är mycket ärlig och som kan ge bra råd. Det känns som om det finns en värme mellan oss och våra kunder, och det är så jag tycker att en storasyster ska vara.

Vilka är dina tre favoritprodukter?

Topp 3 produkter som jag inte kan leva utan: Jag skulle säga vår Puderfoundation, det är mitt go-to varje dag. Jag har väldigt röd hud och puderfoundationen är så enkel att applicera, den är så lätt, vilket jag älskar, och den ger mig också SPF från mineralerna.

Jag har inte några ögonbryn naturligt, de är väldigt bleka, så jag skulle också säga vår ögonbrynspenna som heter Lönn.

Samt självklart en bra mascara! Jag är svag för en bra mascara, vår senaste lansering Vatn Volume är fantastisk, den är så enkel att skölja av med ljummet vatten, och den ger bra volym och längd. Så det skulle definitivt vara mina topp 3!

Hur firar du IDUN Minerals födelsedag?

Idag fyller vi 13 år och vi ska fira med tårta på kontoret! Vi äter alltid tårta när något stort händer, så jag vet att det kommer att bli riktigt trevligt. Men sen är det också min lillasysters födelsedag, så senare ikväll ska jag fira med henne.

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

SKULLE DU VILJA

Läs mer

What your lip look is missing: The Perfect Lipliner

Vad din läpplook saknar: Den perfekta liplinern

Att använda en lipliner resulterar nästan alltid i att ditt läppstift, flytande läppstift eller lip gloss håller sig på plats längre. Den ger skarpa och tydliga linjer runt dina läppar vilket gör d...

Läs mer
Sunscreen on the back of a hand

Allt om solskydd och tips på produkter

The sun takes a bigger toll on our skin than we think. That's why it's important to apply sunscreen every day, especially now that the spring sun is coming out. Even when it's not sunny outside, it...

Läs mer