IDUN Minerals anordnar konstnärstävling

30 augusti, 2012 i Nyheter

Bor det en konstnär i dig?

Nu har du chansen att visa världen dina konstnärstalanger!

IDUN Minerals kommer ut med en ny spännande sommarkollektion i begränsad upplaga våren 2013. Till denna kollektion behöver vi en ny målning inspirerad av den fornnordiska Idungudinnan i sitt sommarparadis. Den kända designern, författaren och konstnären Patrizia Gucci har idag målat Idungudinnan på standarssortimentet och nu ger vi andra konstnärssjälar en möjlighet att få synas som artist.

IDUN Minerals kommer att välja ut tre målningar som läggs upp på IDUN Minerals facebooksida (facebook.com/idunminerals). Målningen med flest ”likes” kommer att få pryda kosmetikförpackningarna som kommer att ingå i sommarkollektionen. Vi kommer aktivt att bearbeta press och media vilket kommer att ge den vinnande konstnären mycket publicitet och uppmärksamhet.

Vinstsumman är på 20 000 kronor* samt IDUN Minerals produkter till ett värde av 2000 kronor. Andra pristagaren vinner IDUN Minerals produkter till ett värde av 1500 kronor. Tredje pristagaren vinner IDUN Minerals produkter till ett värde av 1000 kronor. Du som röstar har också chans att vinna ett fint pris. Tio personer av samtliga röstande kommer att ha möjlighet att vinna ett IDUN Minerals startkit (värde 699 kronor).

Så här gör du:

  1. Scanna in din målning och maila den till konstnar@idunminerals.com mellan 1-30 september 2012.
  2. Tre bidrag väljs ut och läggs upp på IDUN Minerals facebooksida den 3 oktober 2012.
  3. Röstningen pågår därefter på IDUN Minerals facebooksida genom ”likes” till och med klockan 16.00 den 19 oktober 2012.
  4. Vinnaren koras den 22 oktober 2012.

 

Viktig information!

När du mailar in din bild är det viktigt att du även lämnar namn, adress, personnummer och telefonnummer samt att du skriver ett par rader om din målning.

Har du ytterligare frågor? Maila till konstnar@idunminerals.com  

 

OBS! Den korade vinnarens målning ägs därefter av IDUN Minerals. Någon övrig ersättning betalas ej ut. Insänt material returneras inte!

* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.